Werken bij Het Koetshuis

Koetshuis Slangenburg is een horecalocatie op de binnenplaats van Kasteel Slangenburg. Het Koetshuis is dé locatie om te trouwen, vergaderen, lunchen en te borrelen. Tevens beschikt het Koetshuis in de zomermaanden over een terras aan de voorzijde.

Wij zijn doorlopend opzoek naar gemotiveerde medewerkers. Gaat je studie je goed af of ben je toe aan een nieuwe uitdaging én ben jij de harde werker die wij zoeken?

> Parttime medewerker bediening.

> Parttime medewerker spoelkeuken.

> Parttime medewerker keuken.

Heb je al enige ervaring, of wil je graag kennis maken met de horeca? Stuur dan je CV met foto naar:

Bram Verhoeven

info@koetshuisslangenburg.nl

Kasteellaan 2

7004 JK Doetinchem

Reviews van onze medewerkers:

 

"werken bij het Koetshuis is écht gezellig! Leuke collega's en gasten zorgen voor een fijne sfeer!" Maartje - medewerker bediening.

 

"Het Koetshuis is een bijzondere plek om te mogen werken! Een gezellig team en veel afwisseling zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga. Er wordt rekening gehouden met mijn beschikbaarheid; maar bovenal, we werken allemaal samen zodat we na sluitingstijd terug kunnen kijken op een mooie dag ." Mirjam - medewerker bediening.

 

"Het is super om in een gemotiveerd team te werken. Samen gaan we voor de beste gastbeleving. Ik kan niet wachten tot het terrasseizoen weer begint! Bij het Koetshuis ben je nooit uitgeleerd." Bram - Eerste medewerker bediening.

 

"De gemoedelijke sfeer en de vriendelijke bezoekers maken het werken bij het Koetshuis erg prettig. Het Koetshuis heeft een gezellig, open en enthousiast team. Waarbij gelachen mag worden waar het kan en hard gewerkt als het nodig is." Julian - medewerker keuken.