Levenspadwandeling

 

 

Met de reizigersgids ga je een levenspadwandeling maken met je eigen leven als uitgangspunt. Hoe uniek is dat? Maar wat is een levenspad? Een levenspad is het leven, jouw leven, voorgesteld in een pad. Een pad waarover de mens voortgaat, waarover jij voortgaat. Een traject van het leven. Al eeuwen lopen mensen over oude paden. Met behulp van de reizigersgids loop je jouw pad en zullen er verhalen in je opkomen, momenten van bezinning zijn, verbazing, emotie, delen, overdenking of verwerking. Voelen, ruiken, horen en zien: de Levenspadwandeling daagt je uit om je zintuigen op scherp te zetten.

 

Wandelen met of zonder vraag?


De levenspadwandeling kun je wandelen zonder vraag vooraf en lekker blanco ontdekken wat er tijdens de wandeling op je pad komt. De levenspadwandeling kun je ook maken omdat je met een bepaald thema worstelt of een bepaalde vraag hebt. De reizigersgids helpt je om hier tijdens de wandeling over na te denken en brengt je tot nieuwe inzichten.

 

Routebeschrijving Levenspadwandeling


De route van de levenspadwandeling is totaal ongeveer 10 kilometer. Het eerste gedeelte van de route is ongeveer 6 kilometer, het tweede gedeelte is ongeveer 4 kilometer. Het mooiste is om de route in een dag te doen, zodat je in dezelfde sfeer blijft en het een complete beleving is: met een begin en eind.

 

In de wandeling zijn twee punten opgenomen waar je de route eerder kan stoppen en je een snelle weg aangewezen krijgt om weer bij de parkeerplaats te komen van Kasteel Slangenburg.

In het tweede deel van de route is dit niet mogelijk, maar deze is beduidend korter.

Het spreekt vanzelf dat je tijdens de wandeling de regels respecteert die gelden in dit gebied en zijn opgesteld door Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten.

Koetshuis en Kasteel Slangenburg Levenspad inspiratie

Te koop bij het '' Koetshuis Kasteel Slangenburg '' voor € 29,95