Klik hier; Bezoekerscentrum Slangenburg

BEZOEKERSCENTRUM KOETSHUIS KASTEEL SLANGENBURG

Door het koetshuis van Kasteel Slangenburg te verbouwen ontstaat een multifunctioneel bezoekerscentrum dat toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor mindervaliden. Dit project heeft betrekking op het bezoekerscentrum op het voorplein, waar een horecagedeelte voor koffie/lunch in zit, een landgoedwinkel van lokale ondernemers en enkele lege ruimtes. De functies van het koetshuis van Kasteel Slangenburg, horeca en landgoedwinkel gaan in elkaar overvloeien: ze vormen samen het bezoekerscentrum. Voor de bezoeker wordt het één ruimte, zo kun je straks ook een kopje koffie drinken in de landwinkel. Alle drie de functies trekken bezoek, wat een versterkende werking op elkaar heeft. Bezoek kan door het hele gebouw wandelen en kan de boomgaard in lopen. (klik op de foto)