De landgoedwinkel

Vereniging Heerlijckheid Slangenburgh is een stichting met een gevestigde winkel gerund door vrijwilligers op de binnenplaats van Kasteel Slangenburg.

U kunt bij de landgoedwinkel terecht voor informatie over overnachtingsmogelijkheden, uitstapjes en over bedrijven die zijn aangesloten bij de Vereniging Heerlijckheid Slangenbrugh.

Hier kunt u terecht voor een origineel cadeau. Wat te denken van een flesje bosbessensap, een potje honing, een fles wijn uit de Achterhoek, een bloemstukje of een pak broodmix van Benninksmölle, een boek met Achterhoekse verhalen of een kaars van de Abdij. De Landgoedwinkel is ook een leuk einddoel voor een mooie wandel- of fietstocht.

In de landgoedwinkel wordt u vriendelijk geholpen door een enthousiaste groep vrijwilligers uit de omgeving. In het seizoen zullen er in diverse weekenden demonstraties worden gegeven door kunstenaars uit de regio. Tijdens deze demonstraties kunt u in contact komen met de kunstenaar en het werk dat hij of zij heeft gemaakt. De demonstraties zijn gratis te bezoeken en worden zoveel mogelijk via de media en onze website bekend gemaakt.

 

E-mail: info@heerlijckheid-slangenburgh.nl 


Website: www.heerlijckheid-slangenburgh.nl