Covid-19 Maatregelen

Geldende maatregelen met betrekking tot coronapas vanaf 28 november 2021.
De volgende maatregelen dient men als gast in acht te nemen;

Vanaf 28 november 2021 zijn er nieuwe maatregelen van kracht, door de Nederlandse overheid gesteld, gedurende drie weken, die van toepassing zijn bij het Koetshuis van Kasteel Slangenburg. Op het terras van het koetshuis van Kasteel Slangenburg is dit eveneens vereist.
U wordt bij aankomst gevraagd om uw QR code te laten scannen of uw geprinte coronapas te laten zien, tezamen met uw identiteitsbewijs. 1,5 Meter onderlinge afstand is van kracht!

Een coronatoegangsbewijs is een digitaal of papieren certificaat waarmee je vanaf 25 september 2021 toegang krijgt tot een evenement, discotheek, restaurant of bioscoop. Door middel van een QR-code die je via de CoronaCheck-app kan opvragen, is het mogelijk een negatieve test, vaccinatie- of herstelbewijs te tonen.
Bij alle goedgekeurde Europese vaccins krijg je vanaf 14 dagen na je vaccinatie het toegangsbewijs. Het Janssenvaccin is een uitzondering op de regel. Hierbij geldt dat je 28 dagen moet wachten. Een herstelbewijs is een positieve testuitslag van minimaal 11 en maximaal 180 dagen oud. Een negatief testbewijs van de GGD mag maximaal 24 uur oud zijn.

Wie geen smartphone heeft kan een coronapas downloaden en uitprinten via: https://coronacheck.nl/nl/.

Vertrouwende op uw medewerking en met dank voor ons aller gezamenlijke inzet te kunnen verblijven in een corona-veilige omgeving, wenst Stichting Gastenhuis Kasteel Slangenburg u een aangenaam bezoek aan ons Gastenhuis en Koetshuis.