Warning: Creating default object from empty value in /home/site1589/domains/koetshuisslangenburg.nl/release/wms/basic_functions.php on line 189
Koetshuis Slangenburg

Koetshuis Slangenburg

Landgoed Slangenburg is gelegen in de prachtige bossen van Doetinchem. Het Kasteel is gebouwd in 1354 en kent een uitgebreide geschiedenis. Het Koetshuis Slangenburg is gelegen op de binnenplaats van het Kasteel. Omgeven door een prachtig landgoed en dichtbij diverse uitvalswegen laten wij u graag een moment van rust ervaren in ons restaurant of op ons terras.

Bezoekerscentrum Slangenburg

BEZOEKERSCENTRUM KOETSHUIS KASTEEL SLANGENBURG

Door het koetshuis van Kasteel Slangenburg te verbouwen is er een multifunctioneel bezoekerscentrum ontstaan, dat toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor mindervaliden. Dit project heeft betrekking op het bezoekerscentrum op het voorplein, waar een lunchroom met zonnig terras is gevestigd, ambachtelijke producten van lokale ondernemers worden verkocht, zoals Achterhoeks bier van de Bourgondische Broeders en honing van De Combijn.

De functies van het koetshuis van Kasteel Slangenburg, horeca en het aanbod van lokale ondernemers vloeien in elkaar over: zij vormen samen het bezoekerscentrum.  Alle drie de functies trekken bezoek, wat een versterkende werking op elkaar heeft.  (klik op de foto)

Lees meer ›
Facebook